Post by cobakickdeden on Mar 5, 2022 9:05:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варалице повећавају бодове ▞▞▞
▞▞▞ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun 2022 version ▞▞▞
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ஆக்ஷன் nyiy
СВИЂА МИ СЕ!!! Заиста је лепо и цоол, стварно волим скинове и пронашао сам свог омиљеног лика Расазија у игрици. Заиста волим ово
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun แอ็กชัน ydm
Хеј, Риовок, купио сам неке новчиће, али... Није ми их дао, а мој новац је нестао, да ли постоји могућност да ми помогнеш? моје корисничко име на Цопс Н Робберс је ПриЗмаР129 молим те помози ми😭
игра је заиста добра, играо сам је цео дан, али можете ли да решите један мали проблем када се играч придружи лобију на мечу, мислим да када се играч придружио игри је да умирем, молим вас, поправите то ова игра је заиста мени је важно.
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun Märulimängud htnd
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun მძაფრსიუჟეტიანი rkb
Јебите се
Претти Паи то Вин, до врха испуњен огласима (30 секунди се не може прескочити), систем извештаја не ради ништа, лош енглески и граматика (без крајних грешака у куцању).
Уклоњене карте које се могу бирати и миран сам дисапонтид
Нисам уживао у вашој игри, ви људи заиста морате да поправите ово смеће, пре свега је штета спора, није савршен тајминг снимак, а друго ме избацује из собе веза изгубљена м8 моја веза је сасвим у реду и 3Д сваки пут када а Кашњење при придруживању играча игрици је само досадно. поправите игру, браћо, јебено смеће 👎 извињавам се што сам био непристојан, управо сам изгубио игру због оваквих проблема
Одлична игра, али молим вас додајте још оружја и скинова и направите ликове за које сваки скин има моћ и молимо вас да се огласите у чучњу и дајте нам такође да можемо да променимо камеру
Толико труда да се ништа не уради, чак ни контактирање с њима помогло ми је све због тога који телефон користим.
волео сам игру, волео сам је још више када су је направили, тако да можете да правите оружје по мери, сада су је направили искључиво онлајн и ако ваш интернет има и најмањи проблем, све је нестало, вратите га на оффлине и онлајн
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun پرتحرک dps
Дифед заиста цени вашу подршку и охрабрење за ажурирање Да ли сте 8гхфбх
Ја сам из Катара🇶🇦 и ова игра је веома бриљантна игра, али треба заувек када се ажурира, поправите је🔧
Субер је игрица препоручујем свима
Хајде молим те поправи грешке. Ретко ко игра ову игру. И то је вероватно једна од најбољих пикселских игара икада 🤔😠😠🙃💥💥💥🔥🔥🔥🔥😊😬😤🥺🙂
Оцењујем ово са 3 звездице јер сам изгубио свој налог брате 57 лвл, покушао сам да га отворим два пута на свом иПад-у и успео сам, али сам га инсталирао јер ми је мало досадно и мој налог је хакован па се надам да ћеш пронаћи мој ац ( неее мој ац )
Свиђа ми се ова игра, али постоје проблеми приликом куповине. Прилагођено оружје које су направили људи и покушава да активира то оружје, коштаће много новчића и трошиће ваше новчиће, а такође постоје и кварови где се кретање одвија брзо и контролише се, поправите ово
Захваљујући вашим огласима, мој телефон се стално руши сваки пут када је најгора игра икада
Како да играмо са нашим пријатељем Ја сам нови играч. Доступна је ова опција да се можемо играти са нашим пријатељима
Неугодности За које сам контактирао исте погодности
Добра игра, али без среће
Заиста ми се свиђа верзија Минецрафт-а за снимање и заиста уживам у овој игрици😁...али мој једини проблем је што ова игра толико касни чак и мој ВиФи ради добро...Надам се да ће се сада поправити хвала!
Омгггггггг најбоја игрица на свету али од позади
Питајте да ли имају добар избор да будем. Имам Бога Бкдцк Рфкк .м Цггфвв Хгфгхгфгг Бгвццф имате било који .фггфдд роштиљ и морам да будем на венчању Андрев и т Имам а Имам неколико
Игра је добра, 4 звездице
Разлог зашто овом дајем 1 звездицу јер има превише огласа и након победе у мечу појавио се додатак и какво губљење времена чекајући 5 секунди до к, стварно је досадно и после другог не могу да прихватим и превише је аниме људи су токсични, а ова игра је мртва, а ова игра касни, молим вас да поправите ово.
Најбоља игра икада. Ово је дивно. Можемо да купимо. Можемо да склапамо пријатељства и многе друге функције. Хвала вам што сте направили ову игру.😃😃
Badminton League Sports peyd
Свиђа ми се, али ако добијете кожу коју направите, не можете да је активирате јер морате да набавите драгуље, можете ли да је поправите да бисмо могли да направимо кожу и добијемо је бесплатно
поправите сервер, увек се прекида када се придружим игри
Поправите грешку због које се рушим СВАКИ ПУТ КАДА ИГРАМ!
Да, свако тело треба да остане безбедно и да ужива у најбољој игри икада
Нови корисник, даћу једну звездицу за сада, али за недељу дана имам комплетну рецензију (8/18/21) Нисам обожавалац, могло је боље
Игра је добра али не могу да променим скин, пробам сваки скин али не дозвољавам. Исправите то „ ”
Игрица је супер али ми се несвиђа само што је више као мајкрафт
Ова игра има проблем, одлична је, али када престанем да је играм и поново дођем да је играм, не ради, морам да је избришем па поново инсталирам да бих је играо
Супер игрица дао би 1000 звездица