Post by cobakickdeden on Mar 5, 2022 8:39:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Within VR - Cinematic Virtual Reality ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Within VR - Cinematic Virtual Reality IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neobmedzené kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Within VR - Cinematic Virtual Reality 2022 version ▞▞▞
Fungovalo to dobre s kartónom v2.0, ale na mojom bobovr z4 sa neprepne na stereoskopické, keď je na šírku
Stiahol som aplikáciu, stiahol katiónovú a inváziu, ale nemôžem kliknúť na tlačidlo Prehrať alebo prehrať video vôbec. Skúsil som všetko, čo ma napadlo.
neviem, čo sa stalo, ale na mojom telefóne to nefunguje
Within VR - Cinematic Virtual Reality મનોરંજન ited
Zatiaľ nie je široký výber, ale dúfam, že sa to zmení, pretože zážitok je skutočne jedinečný. Krásna aplikácia, krásne krátke dobrodružstvá. Prosím pokračuj!
Celkom skvelé animácie, len si želám, aby mal pre váš fotoaparát režim AR, aby ste mohli vidieť veci vo svojom okolí. Inak dobrá aplikácia, videá sa občas nespustia a zaseknete sa pri pozeraní čiernej obrazovky. Keď to funguje, funguje to dobre.
naozaj musíte vidieť vo VR...Úžasný zážitok...úžasná aplikácia...Hattsoff pred animátormi
Nedovolí mi to prehrávať videá už stiahnuté v telefóne
Nepoužiteľné. Nemôžem ani sledovať dvojminútovú animáciu bez toho, aby po 30 sekundách nespadla.
Milujem to! Nevedel som, či to bude fungovať, pretože nemám poriadny VR headset, len lacný kartónový, ale nastavil som si to, aby som to sledoval na telefóne a potom som si raz prehral pop v prehliadači.
Toto je najlepšia vr aplikácia v celom obchode Play. Mohol by som dať milión hviezdičiek. Už sa neviem dočkať nových aktualizácií a nových videí. Len návrh, ale získajte nejaké superhrdinské súboje vo vr, ktoré by boli úžasné. Ďakujeme za úžasnú aplikáciu.
Všetko je rozmazané. Videá sú úžasné, zlé rozlíšenie je najhoršie, čo som doteraz videl. 3 minútové videá majú okolo 300 MB a niekto bude očakávať vysoké rozlíšenie.Plz update
Skvelá aplikácia! Veľmi ma bavilo prechádzať všetkými scenármi. V dobrom slova zmysle sa mi točila hlava a vystrašil ma. Tiež ma rozosmial nahlas. Úplne odporúčam.
Obsah je veľmi dobre vyrobený a skutočne kladie dôraz na zážitok z VR. Výborne a pokračujte v už dobrej práci.
Začal som inštalovať jedno z videí a vyšiel som von a teraz nemám žiadne dáta. Vďaka
Použil som túto aplikáciu na svojom Xiaomi redmi 2 Prime, kvalita videa aj výkon boli vynikajúce. Zmysel tejto aplikácie však nevidím inak ako v adresári pohlcujúcich 360-stupňových videí. V čase, keď má YouTube veľa kartónových videí Google, to mohla byť len webová stránka.
Within VR - Cinematic Virtual Reality تفریح rhx
Aplikácia nainštalovaná v Google Pixel 3 XL. Prehliadanie funguje, ale videá sa nebudú streamovať ani sa neotvoria stiahnuté súbory. Prosím o pomoc, ďakujem.
Skvelá aplikácia.
na zobrazenie náhodných videí z internetu môžem namiesto tejto aplikácie použiť webový prehliadač, aspoň tam je vyhľadávanie
Mám špičkový telefón, no videá sa nebudú prehrávať plynulo a neustále zamŕzajú, akoby sa ukladali do vyrovnávacej pamäte.
Mám najnovšie turbo droida a zjavne to nestačí na toto video, aj keď iné vysoko výkonné aplikácie fungujú dobre. Preskočenie robí video nepoužiteľným. (nepoužívam slúchadlá Bluetooth)
Len dostávam „Bohužiaľ VRSE sa zastavilo“. Samsung Galaxy S4, Cyanogenmod 13.0
Within VR - Cinematic Virtual Reality Aliwan ckgt
Zúfalo potrebuje nastavenia kalibrácie. Okuliare na mobilný telefón to nerežú. ^^
Bola to úžasná aplikácia, ale teraz v režime VR nepočuť žiadny zvuk, zatiaľ čo v normálnom 360° videu je k dispozícii zvuk. A neexistuje žiadna aktualizácia, ktorá by to opravila
Celkom cool vizuály. Funguje dobre, ľahko sa ovláda, som s ním spokojný. Je to trochu rozmazané, ale to môžu byť len okuliare VR, ktoré používam. Sú lacnou generickou súpravou. Kiežby bolo viac hororového materiálu. Konečné výsledky sú jednou z najlepších aplikácií VR, ktoré som použil. Odporučil by som. Debra Mossová
Within VR - Cinematic Virtual Reality Διασκέδαση qpu
Absolútne úžasné. Nemám slov. Táto aplikácia je skvelá, ak máte akýkoľvek druh náhlavnej súpravy na telefón vr. Ja osobne mám ten freefly a množstvo filmových 360-stupňových videí je obrovské. Doteraz som išiel na vesmírnu prechádzku, videl som zrod a smrť hviezdy a prešiel som okolo Whitehouse s Barrackom a Michelle obama.
Falcon Squad: Galaxy Attack Arkádové rdu
Keď spustím video, na mojom kolegovi 8 sa zobrazí čierna obrazovka, vidím iba ponuku, ktorá mi umožňuje zdieľať alebo prehrávať, tiež dobre počuť zvuk, okrem toho, že je celý čierny, nie som si istý, v čom je problém?
Úplne úžasné obrázky. Skvelý všestranný zážitok. Toto by som určite odporučil každému.
Milujte tento zážitok z VR, príbehy sú veľmi zaujímavé a pútavé. Nemôžem sa dočkať nového obsahu.
Je to skvelá aplikácia. Naozaj zasiahne všetky polia s obsahom
Jednoducho najlepší v (bezplatnom) obsahu a kvalite! Zabudnite na všetky zle urobené jazdy vo VR na horskej dráhe, filmy tu sú dobrým príkladom toho, čoho je VR schopná (ak je technicky dobre vyrobená). Užite si to!
Je to úplne úžasná aplikácia najmä preto, že nemá žiadne reklamy!! Má tiež niekoľko skvelých zážitkov. Milujem to!
Žiadne možnosti konfigurácie, obmedzená knižnica, pomalé sťahovanie.